Mijn Missie


De natuur is mijn grootste inspiratie bron. Het is inspirerend om te zien hoe elk klein schepsel een bijdrage levert aan het eco-systeem. Een evenwichtige  cycles die verschillende organisme dient. Geen eenmalig gebruik maar waarbij de ene cycles een voedingsbodem voor de ander creeert. 


Met mijn fotografie wil ik je onze waardevolle connectie met de natuur laten zien. Het is mijn missie om door middel van mijn fotografie je te inspiren goed voor de natuur te zorgen. 


Om het werk uniek te houden, druk ik enkel op gelimiteerde oplage af.

Omdat ik geen onnodige papier wil verspillen, zijn er slechts enkele voorbeelden voorhanden. Neem gerust contact met mij op en deel jou specifieke wensen. 

Print en afwerking in eigen beheer


Omdat de missie van mijn bedrijf en het uitdragen daarvan belangrijker is dan de winstmarge op mijn product heb ik onlangs geinvesteerd in een professionele fotoprinter. Dit betekent dat ik tot A2 formaat zelf kan afdrukken. 


De filosofie hier achter is het verkleinen van de "travel footprint", maar ook de invloed die ik daarbij kan uitoefenen op het verpakkingsmateriaal en de verdere afwerking van het product zoals de omlijsting.


Bij de omlijsting van de print maak ik gebruik van het hergebruik van reeds bestaande lijsten.

DSC02132-1-Edit-Edit
DSC05064
Roadtosea 70x40
howling to the moon
Sabina_Vermeulen_Instagram

@iseayoucom

CONTACT

Sabrina Vermeulen

I - S E A Y O U 

Photography inspired by and dedicated to sea

Voor mij is fotografie niet een simpel druk op een knop. Het is het in beeld brengen en tentoonstellen hoe ik de wereld zie. Zien speelt daarin een kernwoord. Inherent aan erkenning, zowel van de mensen als de natuur om mij heen.


Met mijn fotografie wil ik jou inspireren om meer te zien, zowel jouzelf als de mensen en de natuur om jou heen. Ik hoop je te inspireren om stil te staan, de tijd te nemen. Er is heel veel wat wij in het leven niet kunnen beinvloeden, maar er is een ding wat wij wel kunnen. En dat is onze houding ten opzichte van het leven.


"Je kan de golven niet stoppen, maar je kan ze wel leren te surfen"Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren