Prijslijst


  • 1 persoon, 150,-
  • 2 personen 145,- p.p.
  • 3 personen 140,- p.p.
  • 4 personen 125,- p.p.


Voor deze prijs krijg je vijf hoogwaardig bewerkte foto's die klaar zijn om op groot formaat afgedrukt te worden. Afhankelijk van het aantal personen duurt de fotoshoot

30 minuten tot ander half uur. 

SURFFOTOSHOOT


Wat een heerlijk gevoel, een golf surfen. Ultieme vrijheid en leven in het moment.
Hoe tof zou het zijn om die een vette golf terug te kunnen zien.

Of mischien nog beter, aan je muur te hebben hangen! 


Omdat ik momenteel in Zandvoort woon, bied ik een unieke Winter actie! 

Vanaf 125,- euro ben ik te boeken voor een Surf fotoshoot. Gebruik de kou niet als excuus, de winter belooft een goede swell! 

HONDENFOTOSHOOT


Honden op het strand, het is een volk apart. En in de winter maanden mogen zij weer vrij rond banjeren. Altijd al mooie foto's van jouw hond op het strand willen hebben?

Dan is dit nu je kans! 


Omdat ik momenteel in Zandvoort woon, bied ik een unieke Winter actie! 

Voor 150 euro ben ik te boeken voor een fotoshoot van jouw trouwe viervoeter op het strand. Hiervoor krijg je drie hoogwaardig bewerkte foto's die klaar zijn om op groot formaat af te drukken. De fotoshoot duurt 30 minuten. 

Puur & Oprecht


Het is mooi om te zien hoe het Sabrina lukt om verschillende kanten en momenten vast te leggen, ik raad haar aan voor iedereen die opzoek is naar echte foto's van zichzelf. ”


Marleen 

- BYLIGHTENBERG

PORTRET FOTOSHOOT


Zou je graag foto's van jezelf willen hebben, ongedwongen, en foto's die representatief zijn voor wie jij bent? Voor bijvoorbeeld je website of linked-in profiel. Of gewoon als cadeautje voor je zelf. 


Omdat ik momenteel in Zandvoort woon, bied ik een instap fotoshoot vanaf 150,- aan op het strand! Hiervoor krijg je 3 hogewaardige foto's, volledig bewerkt, en klaar om afgedrukt te worden. Via een online gallerij kan je zelf jou mooiste foto's kiezen. Zitten er meer mooie foto's tussen, bijbestellen is mogelijk! Omdat ik afdruk in eigen beheer, is het tevens mogelijk je foto afgedrukt thuis gestuurd te krijgen! Afdrukken kan tot A2 formaat. 


Portret fotoshoot

  • incl. 3 hoogwaardig bewerkte foto's
  • Locatie Zandvoort
  • bijbijbestellen voor 15,- per foto 


BEDRIJFSFOTOSHOOT


Een beeld zegt meer dan duizend worden. Versterk jou bedrijf en content met een beeldtaald die specifiek voor jou bedrijf ontwikkeld is. Voor bedrijven en ZZP-ers bied ik verschillende fotopakketen aan, afhankelijk van jou wensen en het aantal benodigde foto's. Een bedrijfsfotoshoot start al vanaf 300,- (excl btw). Tal van ondernemers gingen jou voor! 


Voor een offerte aangepast op jou wensen, stuur een mail naar: sabrina@i-seayou.com

Met gevoel


Sabrina is subtiel op de achtergrond aanwezig, waardoor zij de interactie met mij clienten en de paarden prachtig wist vast te leggen”


Joyce 

- Vitamine P

Sabina_Vermeulen_Instagram

@iseayoucom

Winter_zandvoort_I-SEAYOU

CONTACT

Sabrina Vermeulen

I - S E A Y O U 

Photography inspired by and dedicated to sea

Voor mij is fotografie niet een simpel druk op een knop. Het is het in beeld brengen en tentoonstellen hoe ik de wereld zie. Zien speelt daarin een kernwoord. Inherent aan erkenning, zowel van de mensen als de natuur om mij heen.


Met mijn fotografie wil ik jou inspireren om meer te zien, zowel jouzelf als de mensen en de natuur om jou heen. Ik hoop je te inspireren om stil te staan, de tijd te nemen. Er is heel veel wat wij in het leven niet kunnen beinvloeden, maar er is een ding wat wij wel kunnen. En dat is onze houding ten opzichte van het leven.


"Je kan de golven niet stoppen, maar je kan ze wel leren te surfen"Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren